DAGBOK 2018

 

Tidigare dagboks  år:

2006  2007  2008  2009 2010  2011 2012 2013  2014 2015 2016 2017

Tillbaka

27 april

Nu har det äntligen börjat bli bättre väder och gräset växer.  Madgic, Bethoven och Mi Rey har fått åka iväg på bete vi körde iväg dem till deras älskade hage den 22 april och de bara njuter de små busarna.

Amanda har kommit igång att tävla med ett gäng ponnsyar och både Gloria och Salle har satt nya voltrekord. En del fina placeringar har det blivit med, nästa tävling kommer att bli den 1 maj och då är det Mary som skak ut i Östanåkra.

Annars är det fortfarande rätt lugnt här på gården och de är så man vill att de ska vara :D

 

 

4 mars

Nu har det ju gått ett tag in på året och det händer väl inte så där jättemycket med hästarna mer än att de som ska tävla tränas på och har så gjort i några månader . Hästarna här hemma mår bra och alla känns fina och friska, glada. Snart ska Salmiak mätas för travet då de är slutmätning för honom som gäller.
Amanda har ju sålt Palmbackens Riival, det var ett svårt beslut för henne att ta då han varit oss så kära men då vi känner att han inte ville riktigt vara på travovalen här så har han sålts till Schweiz och travskolan där och vi hoppas att de kommer får stor glädje av honom då han är världens snällaste ponny.

Det är Marys sista år på travovalen då hon fyller 18 år i år även om man inte kan tro det om man tänker på hur pigg och glöttig hon är ;) så tanken är ju att hon ska betäckas i år och jag funderar även starkt på att betäcka Dee-Dee N.Q.  Ellen som vi har lånat ut har jag sett träna på bra och vi hoppas att vi få se henne på travbanan i år.

 

Tillbaka