DAGBOK 2021

 

Tidigare dagboks  år:

2006  2007  2008  2009 2010  2011 2012 2013  2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020

Tillbaka

2022-01-06

Nu är det verkligen ett tag sedan jag uppdaterade.  Vi har ju fått föl då Tigerlilja fölade ett jättefint fux sto föl efter Namnlöse som har fått namnet Slättens Alisson.B . Dee-Dee har varit i väg på betäckning men hon är troligtvis inte dräktig men hon har ju hunnit bli betäckt någon gång efter sista ultringen innan jag hämtade hem henne och hingsten togs därifrån, men det är hon som varit strulig i år och inte hingsten. Ska se om jag kan få tid och åka iväg och ultra henne nästa vecka.
Amandas stor travare har gjort några starter och i sista starten fick båda pengar. Soxan kom 4:a :)

Namnlöse har betäckt 5 st ston där jag vet att 4 st är konstaterade dräktiga och det är en som inte har blivit kollad.

Kul ändå att han fått betäcka lite i år då han är en sådan fin och trevlig hingst.

Jag har bestämt mig i stort sett för att inte använda Madgic och Bethoven i aveln längre utan bara låta Namnlöse betäcka här hemma.

 

2 april

Har ju inte skrivit något i dagboken i år då det inte funnits så där jättemycket att skriva om . Beckham är ju såld men går kvar här fortfarande och kommer att flytta till sina nya ägare här i vår.  Han har blivit avvand från sin mamma och går nu med Madgic och Bethoven vilket funkar hur bra som helst.
Tigerlilja har börjat bli rätt så rund om magen och har ju inte så lång tid kvar till planerad fölning.

Amandas stor travare har varit ute och gått nått lopp helt godkända lopp men utanför placering.

Nu har jag bestämt mig vem jag ska betäcka Dee-Dee med i år och valet föll på en av mina absoluta favoriter Another Color v.d. Amstelhof.

Tills vidare var rädda om er och tvätta händerna och håll avstånd

DECEMBER

Året som gott har varit ett bra år med hästarna , Amandas stortravare har presterat bra resultat och båda har fått tagit varsin seger :)  Tyvärr så tog inte Dee-Dee sig i år men vi kommer göra nytt försök nästa år. Tigerligja fick ett jättefint stoföl som fick namnet Slättens Alisson och hon har verkligen utvecklats åt rätt håll. Tigerlilja är dräktig och är beräknad att föla runt 10 maj 2022. Vi önskar alla de som varit hos oss och betäckt eller köpt häst av oss en riktigt god fortsättning 2022.

Tillbaka